Elektrarne

Fotovoltaika Contracting

Vaša naložba v fotovoltaiko – brez stroškov nabave.

Fotovoltaika Contracting je inovativen poslovni model skupine Sun Contracting, pri katerem običajno podjetja dajo svoje velike strešne površine na voljo za delovanje fotovoltaičnega sistema. Družba Sun Contracting krije stroške gradnje, vzdrževanja in servisiranja. Njihovi pogodbeni partnerji oziroma stranke v Contracting obdobju nimajo nobenih stroškov.

Glede na lokacijo fotovoltaičnega sistema se proizvedena električna energija iz sonca porabi neposredno s strani stranke ali pa se jo dovaja v javno omrežje. Sun Contracting AG prejme plačilo za vsako dovedeno kilovatno uro trajnostne sončne energije in tako ustvarja dolgoročne, varne prihodke.

Delovanje Contracting modela je prilagojeno zadevnemu trgu glede na zahteve in pravne pogoje posamezne države. Na tak način Sun Contracting AG doseže trgu prilagodljiv poslovni model in lahko prožno reagira glede na vse bodoče trge in razvoj.

Najem strehe za sončno elektrarno - primer delovanja Sun Contracting (Clean Energy Euro Bond 2023)

Fotovoltaika Contracting – finančni plus za nedonosne površine

Sončno energijo proizvajamo na območjih, ki vam sicer ne bi prinesla nobenega dohodka. Izkoristite to finančno prednost in Vaše neizkoriščene, neprivlačne površine naredite donosne.

Prikaz sistema delovanja najema strehe za sončno energijo fotovoltaika

Primerne površine:

strehe in fasade nad 500 m2, betonirane in asfaltirane površine nad 1.000 m2, odprti prostori nad 10,000 m2.

Ponujamo tudi rešitve za parkirišča, konverzijske površine in za strehe, ki so potrebne prenove!

Fotovoltaični sistemi brez stroškov:

Po sklenjenem dogovoru o rabi površine se lahko sprostite, saj Sun Contracting nosi stroške celotnega načrtovanja in izvedbe fotovoltaičnega sistema. Tudi po zagonu skrbimo za vzdrževanje in servisiranje. Izgradnja Contracting sistema za Vas ne predstavlja nobenih stroškov ali drugih obremenitev.

1. Dogovor o rabi površine

Osnovo za Vašo Fotovoltaiko Contracting predstavlja pogodba o rabi površine. V njej so pogodbeno določene posamezne ključne točke, ki omogočajo rabo površine za trajnostno proizvodnjo energije. Lahko gre za najem ali za nakup te površine. Vsi nadaljnji koraki vezani na Contracting projekt se nato izvajajo na podlagi podpisane pogodbe.

2. Postavitev fotovoltaičnega sistema

Pri načrtovanju fotovoltaičnega sistema upoštevamo vse zahteve gradbene zakonodaje. Pri tem se osredotočamo na najvišjo možno kakovost zasnove, sestavnih delov in namestitve, z namenom zagotavljanja brezhibnega delovanja s čim manj vzdrževanja in preprečitve izpada električne energije. Stroške v celoti krijemo mi. To velja tudi za vzdrževanje in servisiranje sistema v celotnem obdobju njegovega delovanja.

3. Oskrba s sončno energijo

Po zagonu fotovoltaični sistem proizvaja trajnostno električno energijo, ki jo lahko po želji tudi neposredno uporabljate. Sami se odločite v kolikšni meri hočete/morete/želite pokriti lastne potrebe po električni energiji prek fotovoltaičnega sistema. Ne želite uporabljati sončne energije? Tudi prav, saj uporaba električne energije na kraju samem ni nujna.

Vzdrževanje in nadzor sistema na daljavo

Fotovoltaične sisteme Contracting stalno nadziramo in vzdržujemo na daljavo. To zagotavlja, da fotovoltaični sistem vedno deluje na najboljši možni ravni, saj lahko tehniki na daljavo spremljajo in nadzirajo njegovo delovanje v realnem času in preprečijo morebitne težave v realnem času, brez fizičnega obiska lokacije. Zato je vzdrževanje na daljavo hitrejše in cenejše, kar zmanjša stroške energije ter izboljša donosnost investicije v fotovoltaični sistem. Online upravljanje na daljavo zagotavlja optimalno delovanje fotovoltaičnega sistem sistema Contracting in brezskrbnost lastnikov glede njegove učinkovitosti.

Izračun donosnosti za obveznico sončna energija Euro Bond 2022-2047

Izračunajte donosnost naložbe

Vas zanima, kakšna bi bila vaša naložbena strategija? Uporabite naš spletni kalkulator in pridobite informativni izračun naložbe v REGISTERED EURO BOND 2022-2047 obveznice! Vnesite poljubi znesek in čas naložbe in na vaš e-mail vam bomo poslali vzorčni informativni izračun donosnosti vaše potencialne naložbe. Izračun je informativne narave.

seznam elektrarn

SC-PV-1024x587

9261 Cankova

Postavitev sončne elektrarne (solarnih celic) na objektu v kraju Gornja Radgona

9250 Gornja Radgona

Postavitev sončne elektrarne (solarnih celic) na tleh na objektu v kraju Angern - sončna energija

2261 Angern

Postavitev sončne elektrarne (solarnih celic) na strehi na objektu v Hermagor - Sončna energija

9620 Hermagor

Postavitev sončne elektrarne (solarnih celic) na strehi na objektu v kraju Barby - sončna energija

39249 Barby

Postavitev sončne elektrarne (solarnih celic) na strehi na objektu v kraju Saarbrücken - sončna energija

Germany 66117 Saarbrücken

VAS ZANIMA VEČ?

Vas zanima več o naložbah in investiranju?  
Prijavite se na naše e-novice, kjer delimo nasvete o alternativnih naložbah v sončno energijo ali nam pošljite povpraševanje!

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite biti obveščeni o najnovejših alternativnih naložbah? Prijavite se na naše e-novice in vsak ostanite na tekočem z donosnimi načini naložb!

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.