O nas

Družba King Consulting je bila ustanovljena leta 2009 z namenom razširitve ponudbe alternativnih naložbenih produktov v regiji. Družba se pri svojem poslovanju osredotoča na štiri temeljne alternativne naložbene razrede: zasebni kapital, zasebni dolg, nepremičnine in infrastrukturo.

V letu 2015 je družba King Consulting na podlagi Zakona o upravljavcih alternativnih investicijskih skladov (ZUAIS) pridobila status registriranega upravljavca alternativnih investicijskih skladov.

V času svojega delovanja je družba King Consulting postala vodilna slovenska svetovalna družba, specializirana za alternativne naložbe. Z močno mednarodno mrežo partnerjev omogočamo svojim strankam dostop do več kot 110 upravljavcev alternativnih investicijskih skladov v Severni Ameriki, Evropi in Aziji.

Logotip King consulting

Sedež družbe:

Telefon:

Faks:

E-poštni naslov:

Če imate kakršno koli vprašanje ali povpraševanje glede našega poslovanja, nam prosimo pošljite sporočilo preko spodnjega obrazca.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

VAS ZANIMA VEČ?

Vas zanima več o naložbah in investiranju?  
Prijavite se na naše e-novice, kjer delimo nasvete o alternativnih naložbah v sončno energijo ali nam pošljite povpraševanje!

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite biti obveščeni o najnovejših alternativnih naložbah? Prijavite se na naše e-novice in vsak ostanite na tekočem z donosnimi načini naložb!

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.