Vaša naložba je finančna osnova

Za širitev sončne energije.

Vlagajte v tisto, kar prihodnost potrebuje.

Imenska delnica Sun Contracting

Mislimo na prihodnost.

Z delnicami do več sončne energije.

Kaj je Registered
Euro Bond 2024-2043?

Vlagajte v tisto, kar prihodnost potrebuje.

Od 6% do 7% letna obrestna mera.

Kaj je Clean Energy
Euro Bond 2023?

Vlagajte v tisto, kar prihodnost potrebuje.

6% letna obrestna mera.

Prihodnost
energije

Varna
naložba

Skrb za
okolje

Sun Contracting Produkti

Kaj so Sun Contracting produkti?

Izdajatelj delnice in obveznic (Registered Euro Bond 2024-2043 in Clean Energy Euro Bond 2024) je podjetje Sun Contracting. Glavne dejavnosti Sun Contracting AG in njenih hčerinskih družb vključujejo: gradnjo in zagotavljanje, montažo, financiranje in obratovanje fotovoltaičnih sistemov na podlagi Contracting modela.

King Consulting razdeli izkupiček od izdaje med družbe skupine Sun Contracting in tako financira širitev proizvodnje trajnostne sončne energije v Evropi.

VAS ZANIMA VEČ?

Vas zanima več o naložbah in investiranju?  
Prijavite se na naše e-novice, kjer delimo nasvete o alternativnih naložbah v sončno energijo ali nam pošljite povpraševanje!

Fotovoltaika Contracting

Fotovoltaika Contracting je inovativen poslovni model skupine Sun Contracting, pri katerem običajno podjetja dajo svoje velike strešne površine na voljo za delovanje fotovoltaičnega sistema. Družba Sun Contracting krije stroške gradnje, vzdrževanja in servisiranja. Njihovi pogodbeni partnerji oziroma stranke v Contracting obdobju nimajo nobenih stroškov.

Glede na lokacijo fotovoltaičnega sistema se proizvedena električna energija iz sonca porabi neposredno s strani stranke ali pa se jo dovaja v javno omrežje. Sun Contracting AG prejme plačilo za vsako dovedeno kilovatno uro trajnostne sončne energije in tako ustvarja dolgoročne, varne prihodke.

Delovanje Contracting modela je prilagojeno zadevnemu trgu glede na zahteve in pravne pogoje posamezne države. Na tak način Sun Contracting AG doseže trgu prilagodljiv poslovni model in lahko prožno reagira glede na vse bodoče trge in razvoj.

Najem strehe za sončno elektrarno - primer delovanja Sun Contracting (Clean Energy Euro Bond 2023)

KDO LAHKO VLAGA V PRODUKTE SUN CONTRACTING?

Vlaganje v obveznice in kupovanje delnic Sun Contracting je primerno za vse, ki verjamejo v trajnostno vlaganje. Primerno je za izkušene vlagatelje in vlagatelje začetnike, ki šele spoznavajo svet naložb.

Naložba v produkte Sun Contracting je varen in zanesljiv način naložbe, saj vlagate v podjetje, ki stremi v prihodnost in je paradni konj evropskih podjetji v panogi sončne energije v Evropi.

Kaj je Euro Bond 2023-2043 in Clean Energy Euro Bond 2023 obveznica in izračun donostnosti

EURO BOND 2024-2043

Kot eno največjih podjetij na področju sončne energije v Evropi, se skupina Sun Contracting osredotoča zlasti na energetski model Fotovoltaika Contracting.

Na področju Fotovoltaike Contracting je skupina Sun Contracting med vodilnimi v panogi.

Kaj je Euro Bond 2023-2043 in Clean Energy Euro Bond 2023 obveznica in izračun donostnosti

SUN CONTRACTING DELNICA

Izdajatelj delnice je podjetje Sun Contracting. 

Glavne dejavnosti Sun Contracting AG in njenih hčerinskih družb vključujejo: gradnjo in zagotavljanje, montažo, financiranje in obratovanje fotovoltaičnih sistemov na podlagi Contracting modela.

Kaj je Euro Bond 2023-2043 in Clean Energy Euro Bond 2023 obveznica in izračun donostnosti

CLEAN ENERGY EURO BOND 2024

Izdajatelj obveznice Clean Energy Euro Bond 2024 je podjetje Sun Contracting.

Glavne dejavnosti Sun Contracting AG in njenih hčerinskih družb vključujejo: gradnjo in zagotavljanje, montažo, financiranje in obratovanje fotovoltaičnih sistemov na podlagi Contracting modela.

Kaj je Euro Bond 2023-2043 in Clean Energy Euro Bond 2023 obveznica in izračun donostnosti
Izračun donosnosti za obveznico sončna energija Euro Bond 2022-2047

Izračunajte donosnost naložbe

Vas zanima, kakšna bi bila vaša naložbena strategija v področje sončna energija? Uporabite naš spletni kalkulator in pridobite informativni izračun naložbe v EURO BOND 2024-2043 obveznice! Vnesite poljubi znesek in čas naložbe in na vaš e-mail vam bomo poslali neobvezujoč izračun donosnosti vaše potencialne naložbe. Izračun je informativne narave.

Finančna naložba Sun Contracting

Vas zanima več o naši dejavnosti? Bi želeli bolj podrobno spoznati, kaj vam lahko ponudimo? Morda bi nam hoteli le kaj sporočiti? Tukaj smo za vas!

Izpolnite spodnji obrazec in nam ga pošljite, mi pa vas kontaktiramo v najkrajšem možnem času. Hvala za zaupanje! 
 
Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.
 
Ekipa King Consulting 

MNENJA

moška ikona

D.K.

Naložba v Sun Invest je bila ena boljših odločitev, ki sem jih sprejel v življenju. Del svojih prihrankov sem namenil za gradnjo in razvoj fotovoltaične infrastrukture, odločil pa sem se tudi za mesečna vplačila, s katerimi bom dodatno oplemenitil začetno investicijo. Tako aktivno sodelovanjem pri rasti obnovljive energije, hkrati pa poskrbim tudi za svojo prihodnost, saj po koncu obdobja pričakujem izplačilo glavnice in pripadajočih obresti.
ženska ikona

K.H.

Z dvema naložbama v podjetje sem izjemno zadovoljna. Sun Invest se je izkazal za zaupanja vredno in transparentno podjetje. Pomirjena sem, ker vem, da lahko kadar koli dostopam do svojih podatkov in imam na tak način popoln vpogled v trenutno stanje naložb. To še dodatno krepi moje zaupanje in zadovoljstvo s podjetjem.
moška ikona

B.B.

Veseli me, da sem odkril naložbeno priložnost, ki mi omogoča, da z mesečnimi plačili prispevam k širjenju zmogljivosti zelene energije. Sklada se z mojimi vrednotami in ponuja možnost dviga glavnice z ustreznimi obrestmi po izteku roka. Ta naložba združuje finančni dobiček z vplivom na okolje in vesel sem, da lahko sodelujem pri tem.
ženska ikona

N.A.

Odločila sem se za vlaganje s mesečnimi plačili, saj verjamem v obnovljivo energijo sonca. Po koncu obdobja in plačilu glavnice z obrestmi, nameravam denar uporabiti za nadaljnje šolanje otroka.
moška ikona

L. P.

Naložba v Sun Invest prinaša dober občutek podpiranja fotovoltaične infrastrukture, njene širitve in ozaveščenosti o zeleni energiji. To je odličen način, da pozitivno vplivate in navdihnete tudi druge, saj je to dobra priložnost za prihodnost mene kot posameznika, kot tudi celotne družbe.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Želite biti obveščeni o najnovejših alternativnih naložbah? Prijavite se na naše e-novice in vsak ostanite na tekočem z donosnimi načini naložb!

SPLETNO MESTO UPORABLJA PIŠKOTKE ZA ZAGOTOVITEV NAJBOLJŠE IZKUŠNJE NA NAŠI SPLETNI STRANI.